ANIMERAD FILM

Med en animerad film blir det omöjliga möjligt.
Har du en fråga eller en filmidé – hör av dig så hjälper vi dig.
KONTAKTA OSS

Skapa animerad film

Vi har producerat animerad film åt en mängd olika företag och organisationer. Några är start-ups, medan andra är globala varumärken. Det gemensamma är att de vill nå igenom bruset med sina budskap. Vi hjälper dem från idé, manus, val av visuell stil, inspelning av röster, effekter, animering till slutligen spridning av filmen. Många av våra kunder finns i Stockholm och Uppsala, men även runt om i hela Sverige.

services

Hjärnan älskar rörliga bilder

Det är inte så konstigt att 95% minns reklambudskap via film jämfört med bara 10% om det kommuniceras genom en bild. Film väcker känslor och berör oss bättre än något annat medium.

När tekniken inte längre begränsar möjligheterna så väljer vi nästan alltid en film framför en text. Mätningar visar att 80% av all världens all datatrafik år 2020 består av film och det kommer att öka.

Storytelling

60% av digitala annonsers framgång beror på innehållet. Samtidigt har vi människor blivit väldigt otåliga. Senaste mätningen från Facebook visar att vår uppmärksamhet på online-material har minskat från 12 sekunder till 1,4 sekunder sedan år 2000.

För att lyckas behöver man förstå en bra berättelses beståndsdelar och hur de effektivt kan anpassas för olika medier. Du behöver fånga, engagera och belöna tittaren och skapa varaktiga minnen.

Källor: Cisco, 3M Corporation, Facebook, Smart Insight

services
Case film

”Film skapar interaktion”

Keolis nya strategiplan behöver kommuniceras ut internt och de ser möjligheten att använda en filmserie.

”Filmen har gett mig ett digitalt självförtroende”

berättar Emil Johansson, kapitalförvaltare på Söderberg & Partners. ”Vi har fått massor av positiv respons. Det är inte alltid lätt att välja produktionsbolag när du vill göra en reklamfilm. Men med er var det enkelt, snabbt och smidigt.”

”Den främsta fördelen med film är berättandet”

menar Fredrik Lundqvist, Creative Director på Viva Media. ”Film öppnar många nya dörrar för marknadsföring. Film i sociala media premieras framför stilla annonser. Det jag uppskattar hos er som filmproducent är kombinationen av kvalitet både i hantverket och berättandet.”

”Ni byggde upp en story om oss som en mänsklig firma”

säger Harem Rafat, grundare av HRB Service som nyligen blev nominerade till Gasellföretag av Dagens Industri. ”Vi ville presentera oss i en företagsfilm och ni är ett proffsigt filmbolag som levererade över förväntan.”

”Film behöver inte vara svårt eller dyrt”

säger Clarence Leijon på Orange Frog. ”Ni var engagerade och anpassningsbara så vi kunde få en kostnadseffektiv filmproduktion. Jag är väldigt nöjd med resultatet. Film är ett nytt sätt för oss att nå fram med vårt budskap.”

Vårt viktigaste uppdrag är att hjälpa våra kunder.
Hör av dig så hjälper vi dig.

KONTAKT
Anders Land

Anders Land

REGISSÖR

Anders är regissör och manusförfattare, med över 30 års erfarenhet av att förmedla budskap som når fram och berör. Det har under åren blivit ett antal reklam- och informationsfilmer, dokumentärserier och dramaproduktioner. Många är prisbelönta, nominerade till filmfestivaler och uppmärksammade i media.

Annina Philip

Annina Philip

PRODUCER

Annina arbetar med projektledning och är även ansvarig för administration och ekonomi.

Derry-min

Derry Philip

FILMFOTOGRAF

Derry är idéskapare, filmfotograf och redigerare med över 10 års erfarenhet och hundratals filmproduktioner. Det är allt från korta reklamfilmer för sociala medier till informationsfilmer och dokumentärer. En av de senaste produktionerna för Frälsningsarmén vann tre Telly Awards.

KONTAKT

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

SKRIV TILL OSS

Fyll i nedanstående formulär för pris och övriga frågor eller mejla oss här.